Partytent huren

Voor iedere gelegenheid online een partytent huren . Bij Heman.nl kan je tenten in verschillende afmetingen huren. De tenten zijn eenvoudig uit te breiden met bijpassende zijkanten.

Servies voor je etentje

Huur of koop je horeca servies, zodat je kunt eten van een modern en mooi servies.

Evenementenlocatie Utrecht

Een unieke evenementenlocatie in Utrecht met vier studio’s en een totale oppervlakte van 2.200 m?. De capaciteit van de studio’s zijn minimaal 75 en maximaal 4000 personen.

Italiaans eten met collega’s

Ga heerlijk uit eten bij het beste Italiaanse restaurant in Amsterdam. Ferillis is iedere dag open en is beschikbaar voor Italiaanse lunches en diners.

Dagvoorzitters inhuren

Laat een bedrijfsevenement begeleiden door een dagvoorzitter. Je kunt een dagvoorzitter boeken van Het Sprekersburo.

Vergaderlocatie in Den Haag

Zoek je een leuke locatie voor een zakelijke vergaderen in Den Haag? Capriole Café heeft een prachtig en modern ingerichte vergaderzaal voor kleinschalige bedrijfsvergaderingen. Je kunt tijdens deze vergaderingen genieten van vers gebrande koffie en een compleet verzorgde lunch.

Brandwacht voor een evenement

Bij S2N boek je eenvoudig een evenementen brandwacht. Hiermee verzeker je de brandveiligheid van grotere bedrijfsevenementen.

Kassa nodig?

Feestje op komst? Een kassa huren kunt u doen bij kassahuur.nl.

Doe en leer

Leer hoe de masters het doen. Deze workshop twerken is leuk en je leert er ook nog echt wat van.

Highland games

Leuk bedrijfsuitje op de planning staan maar je weet nog niet wat je gaat doen? Ga voor de traditionele Highland games en daag je collega’s uit in de zware beproevingen.

Samen lekker koken, volgens de beste recepten

Teambuilding is essentieel voor goede samenwerking en meer binding tussen werknemers. Samen een activiteit doen, zoals koken helpt om de samenwerking te verbeteren. Bekijk de lekkere recepten voor een geslaagde kookmiddag.

Boot huren in Amsterdam

Op zoek naar een geschikte activiteit voor bijvoorbeeld een teamuitje? Denk dan bijvoorbeeld aan een bootje huren bij Adam’s Boats in Amsterdam . Vaar zelf door de grachten van Amsterdam met een fluisterboot. Op ieder bootje kunnen maximaal 9 personen en ze zijn eenvoudig te besturen en comfortabel.

Bedrijfskleding

Als je als bedrijf met je personeel op pad gaat, dan is dit een mooi moment om gelijk wat naamsbekendheid te verbeteren. Dit kun je eenvoudig doen door shirt te laten bedrukken met de bedrijfsnaam voor een uitje.

Fietstocht met het bedrijf

Als je een uitje zoektje zoekt voor je team of bedrijf, dan kan een fietstocht door natuurrijke omgeving erg bevallen! Blijf wel aan koop een mooie nieuwe racefiets van Bianchi.

Spannende uitjes

Wil je liever een wat spannender uitje doen met je vriendinnen? Dan is Sexclusively.nl een uitstekende partij om dit voor je te regelen. Het is zelfs mogelijk om het uitje of de workshop bij je thuis te laten plaatsvinden.

Polaroid Zonnebrillen

Ga je binnenkort lekker op stap met het werk? In de zomer zitten buitenactiviteiten er dik in! Neem dus je stijlvolle Polaroid zonnebril mee.

Genieten van het weer

Geniet lekker van het Spaanse weer. Ga daar wonen! Kijk op puurspanje.nl voor al je keuzes.

Online gitaar leren spelen

Heb je altijd al gitaar willen leren spelen, maar ben je er nooit aan toe gekomen? Goed nieuw, je kunt nu ook online gitaarles volgen!

Business recreatiewoningen

Wil je graag een investering doen in een vakantiewoning? Maak kennis met recreatie-direct.nl en ontvang het beste advies voor jouw investering. Met een groot aanbod aan vakantiewoningen en jarenlange ervaring zijn ze dé experts in recreatiewoningen.

Elektriciteit

Een stroomzuil is een verticale unit die elektriciteit levert op specifieke locaties, zoals campings of jachthavens. Het biedt verschillende stopcontacten en soms aanvullende voorzieningen, waardoor mensen gemakkelijk toegang hebben tot elektriciteit op die plekken.