De feestdagen komen er weer aan. Een perfect moment om je collega’s te belonen voor hun harde werk van het afgelopen jaar. Nu kan je een knallend feest geven, naar een chique tent of een kerstpakket, maar wat dacht je van een weekend met zijn alleen in een groepsaccommodatie. Gezelligheid gegarandeerd en daarnaast een manier om elkaar te leren kennen naast je werkzame leven en te werken aan het groepsgevoel.

Kies voor een toplocatie in Nederland of het buitenland

Tijdens een weekend weg is de locatie erg belangrijk, vooral als je het hele weekend met je collega’s op de lip zit. Kies daarom voor een locatie waar je na alle hectiek of even voor jezelf kunt komen. Verder is het wel fijn dat je geen wereldreis hoeft te maken. Een groepsaccommodatie in Nederland is daarom een uitstekende keuze. Kies voor een locatie waar genoeg te doen is. Activiteiten doen en spellen spelen versterkt het groepsgevoel.

Liever een actievere vakantie? Waarom gaan jullie de grens niet over richting de Ardennen. Boek een huisje op een vakantiepark in België en ga op avontuur in het bos van de Ardennen. Bergbeklimmen, abseilen, mountainbiken of meer. Een tof verblijf voor de echte waaghalzen onder de collega’s en dat allemaal zo dicht bij huis!

Teambuilding tijdens het weekend

Oké, jullie accommodatie is geregeld. Nu de rest van het weekend nog plannen. Een weekend moet natuurlijk een cadeautje zijn, maar dat betekent niet dat we niet aan teambuilding kunnen werken. Dit is namelijk de uitgelezen mogelijkheid om de collega’s te spreken die je normaal gesproken niet ziet.

  • Doe een escaperoom
    Samenwerken om uit te breken bij een escaperoom. Dat is pas een manier om elkaar te leren kennen en om met elkaar te leren samen te werken op een speelse manier. Boek een escaperoom in de buurt of laat de escaperoom naar jullie toe komen. Er zijn tegenwoordig veel remote escaperooms die dit mogelijk maken.
  • Een dropping doet wonderen

Midden in de natuur worden jullie afgezet. Door samen te werken komen jullie bij het eindpunt. Leerzaam, maar vooral heel gezellig!

  • Spelletjesavond

Sluit de avond af met een spelletjesavond. Maak plezier met elkaar en leer elkaar kennen in een informele setting.

Beloon je werknemers met een gezellig en nuttig weekend weg eind dit jaar. Zo hou jij je personeel tevreden en zal het plezier op de vloer toenemen. Nu nog een ding; waar gaat de reis naar toe?