In deze informatieve maar leuke blog staat er een overzichtelijk lijstje met handige tips, die je goed op weg helpen bij de voorbereiding van je stedentrip. Veel leesplezier gewenst en alvast succes met het boeken van je reisje!

Stap 1: kiezen van stad

Eerst ligt de keuze in welke stad of steden je wilt zien. Als je gaat kiezen, ga dan voor een stad die je nog niet eerder hebt bezocht. Meestal als je een stedentripje maakt, is het leuk om binnen Europa te blijven. De keuze ligt helemaal bij jouzelf. 

Stap 2: boeken maar!

Als je klaar bent met het kiezen van je stad, is het tijd om je ticket te gaan boeken. De afstand en het type stad zijn de twee belangrijkste factoren. Deze bepalen namelijk de hoogte van de prijs. 

Advies 1: Vlieg je binnen Europa, leg dan de keuze bij een vlucht zonder eten. Je bent namelijk al binnen een paar uurtjes op bestemming. 

Advies 2: Kies ervoor om een ticket te boeken waarbij je vroeg weggaat en laat terugkomt. Je kan op deze manier je tijd zo indelen, dat je de hele stad van A tot Z kan zien. 

Stap 3: inlezen over gekozen stad

Deze stap is het belangrijkste. Voordat je gaat beginnen met de stad bezoeken, is het handig om je alvast in te lezen. Ben je ergens geïnteresseerd in een museum of monument? Onderstreep dat meteen, zodat het wat overzichtelijker wordt. 

Stap 4: overzicht maken

Maak een goede indeling met wat je allemaal per dag wilt zien en bezoeken. Dat maakt het wat duidelijker en ontstaan er geen onderlinge discussies, als je met meerdere personen een stad bezoekt. 

Stap 5: Inpakken en wegwezen

Eindelijk is het zover, je mag gaan inpakken. Je gaat vooral lopen door de stad, hierop moet jij je kleding afstemmen. De kleding moet comfortabel zitten en passen bij de weersomstandigheden. 

Kortom, wandelschoenen zijn ideaal om te gebruiken bij het maken van wandelingen in een stad. Je loopt eenmaal veel te strompelen en loop je veel kilometers. Als je op zoek bent naar wandelschoenen, is het merk Lowa vast wat voor jou. Check de link hieronder, voor het ruime assortiment. 

https://www.ronaldadventureshop.nl/lowa-wandelschoenen