Wanneer er tijdens een pandemie strenge gedragsregels gelden zullen veel zaken, zoals bedrijfsuitjes, al snel gecanceld moeten worden. Wat vervelend! Maar geen zorgen, er zijn al veel ondernemers met creatieve oplossingen gekomen. We hebben met zijn allen te houden aan de gedragsregels. Echter, zijn er genoeg manieren om een bedrijfsuitje te organiseren die voldoen aan gedragsregels. Van op gepaste afstand van elkaar uitgaan tot een online bedrijfsuitje!

Online bedrijfsuitje

Wanneer er sprake is van een lockdown waar iedereen thuis moet blijven gaat het natuurlijk niet lukken om met alle collega’s fysiek samen te komen. Gelukkig hebben we de onlinewereld nog en zijn er genoeg manieren om met elkaar alsnog samen te komen en iets te ondernemen. Denk hierbij aan een online game wereld of door samen bordspelen te spelen, maar dan online! Een van de meest spraakmakende bedrijfsuitjes is de online pubquiz. Je moet alleen nog een fanatieke pubquizmaster aanstellen en een ludieke presentatie maken met de vragen. Vervolgens kun je via een videoapplicatie met elkaar de pubquiz doen.

Samen online uiteten

Een bedrijfsetentje is een veelvoorkomend bedrijfsuitje. Dit wordt alleen lastig als er beperkte aantal mensen in een restaurant aanwezig mogen zijn of wanneer een horecazaak juist moet sluiten. Gelukkig is afhaal en bezorging voor veel zaken altijd mogelijk. Organiseer daarom een thuisbezorgd etentje! Door videobellen te combineren met afhaal eten, zoals verrukkelijke sushi uit Dordrecht, kun je samen toch nog genieten van een goede maaltijd en een leuke tijd. Een online etentje kan uiteraard gecombineerd worden met allerlei andere activiteiten. Zoals de populaire pubquiz tot het organiseren van een stille disco.

Drive in 

Zijn er dan helemaal geen mogelijkheden voor fysieke bedrijfsuitjes? Gelukkig zijn er veel creatieve ondernemers die alsnog een bedrijfsuitje voor je willen organiseren die helemaal past bij de maatregelen van een pandemie. Drive in evenementen is hierdoor helemaal terug. Dit biedt de mogelijkheid om op gepaste afstand te genieten van een concert of een bioscoop. Een drive in is een evenement waarbij je een evenement beleeft vanuit je auto. Je rijdt bijvoorbeeld met de auto naar een concert of bioscoop en parkeert dit letterlijk voor het podium of witte doek. Vanuit de auto kun je vervolgens genieten van je favoriete artiesten of de gloednieuwe kaskraker film.