Veel werkgevers en -nemers kijken er lang naar uit: het jaarlijkse bedrijfsuitje. Er even gezellig op uit met je collega’s zonder aan werk te hoeven denken. Meestal de ideale kans om de team spirit te verbeteren en te zorgen voor een betere band tussen collega’s. Maar hoe verzin je ieder jaar weer een nieuw uitje? Wij hebben hier 3 uitjes voor je genoemd die je zou kunnen overwegen als planner van jouw bedrijfsuitje.

Een dag zeevissen

Dit is zeker niet het eerste waar de mensen vaak aan denken, maar toch kan dit uitje erg leuk zijn. Een dagje de zee op, lekkere hapjes en drankjes mee en met zijn allen proberen de grootste vis te vangen. Ondertussen genieten van de zon en de heerlijke frisse lucht. Hoe leuk is het nou om al je collega’s te zien stuntelen met zo’n hengel en een vis. Je kan van te voren al een weddenschap beginnen wie de vissen niet durft aan te raken. Een goed is markreelvissen. Dit is namelijk voor zowel beginnende als de gevorderde visser goed te doen.

Winterse dagjes

Wil je echt een gezellig uitje met iedereen, ga dan een dagje naar een schaatsbaan. Bijna iedereen vindt schaatsen leuk en het is goed te doen, zo heb je in Biddinghuizen een 3 km lange ijsbaan waar je heerlijk buiten kunt schaatsen. Achteraf een hapje en een drankje of bijvoorbeeld nog curling. Dit lijkt ons een perfect dagje uit. Als je echt de winterse sferen wil opzoeken, kan je nog denken aan een indoor skipiste, wat natuurlijk voor een dag vermaak zorgt voor iedereen.

Escape room

Dit uitje wordt steeds populairder en is erg leuk om te doen. Je wordt met je team opgesloten in een ruimte waar je aanwijzingen moet vinden, raadsels moet oplossen en samen moet zorgen dat je ontsnapt. Dit alles moet wel binnen een uur anders heb je verloren. Dit is erg leuk, spannend en perfect voor teambuilding, omdat je samen moet werken.