Zoek je een functioneel bedrijfsuitje waarmee je direct aan teambuilding doet, dan zijn er talloze mogelijkheden. We hebben 4 originele activiteiten voor je uitgelicht.

Help, we zijn gehackt!

Een hackerscollectief is binnengedrongen in het bedrijf. Ze willen geld zien of anders.. Alle betalingsplatformen worden platgelegd en het loon wordt niet meer uitgekeerd. Neem het als teams tegen elkaar op en zorg dat jullie het meeste losgeld bij elkaar krijgen. Je mag dan onderhandelen met de leden van het hackerscollectief om te zorgen dat het loon alsnog gestort zal wordt.

Expeditie Robinson

Ga als team aan de slag; ontwerp je eigen vlag en ga samen de strijd aan met de andere teams. Werk samen aan de verschillende proeven en zorg dat je zowel samen als individueel een topprestatie levert. Zo zorg je ervoor dat je de ultieme Robinson wordt.

Real Life City Escape

Een groep terroristen heeft een bomkoffer afgeleverd. Maak voor de deadline de bom van de terroristen onschadelijk, anders vlieg je met stad en al de lucht in. Ieder teamlid is verantwoordelijk voor het ontrafelen van een stukje van de puzzel.

Escobar’s Favela Cartel

Er wordt iemand ontvoerd aan de rand van de een Favela, maar er zijn getuigen. Jullie voorkomen dat deze getuigen gaan praten. Werk samen bij het oplossen van puzzels en raadsel en ontdek de locatie van de getuigen. Welk team is het snelst en krijgt als eerste de sleutel?

Teambuilding: van mijn doel naar ons doel

Een bedrijfsuitje moet natuurlijk leuk zijn, maar je wilt natuurlijk ook het teamgevoel versterken en de samenwerking verbeteren. Bij teambuildingactiviteiten staat daarom het gezamenlijk oplossen van problemen centraal. Je moet met elkaar communiceren en gebruikt elkaars sterke punten om naar een gezamenlijk doel te werken.

Het doorlopen van deze teambuildingactiviteiten draagt bij aan:

  • Een efficiënt werksfeer
  • Een wij-gevoel
  • Interactie op de werkvloer
  • Gezamenlijke besluitvorming
  • Een concrete formulering van doelstellingen
  • De ontwikkeling van vaardigheden

Je kunt bij Monsterevents eenvoudig bedrijfsuitjes met teambuilding activiteiten online boeken. Maak hiervoor gebruik van de link.