Ben je op zoek naar een creatief bedrijfsuitje? Het liefst gecombineerd met muziek? Er zijn veel verschillende soorten uitjes en niet elke soort past bij jouw bedrijf. Het is belangrijk dat je iets kiest wat je collega’s leuk vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een groot feest geven met een zanger of band. Wil je liever iets actiefs? Denk dan aan een workshop gecombineerd met muziek. Wij hebben drie ideeën voor muziek tijdens een bedrijfsuitje voor je verzameld. 

Een lipdub maken

Misschien klinkt het een beetje ouderwets, maar dit is het absoluut niet. Een lipdub uitvoeren met je collega’s is niet alleen erg goed voor het teamverband, maar is ook nog eens erg leuk om te maken. De lipdub is het ultieme bedrijfsuitje. Je bent met z’n allen actief en gezellig bezig en het eindresultaat is hilarisch. Bij een lipdub playback kies je met z’n allen een nummer. Iedereen neemt een aantal regels tekst voor haar of zijn rekening en dit wordt dan om-en-om gefilmd. Het organiseren van een lipdub is erg makkelijk. Schaf wat leuke decoratiestukken en attributen aan en het bedrijfsuitje kan beginnen. 

Themafeest: 80’en 90’s muziek

Dansen op de beste hits uit de jaren 80 en 90; wie houdt er niet van? Een bedrijfsuitje wordt voornamelijk gegeven om de band tussen de collega’s te versterken. Er hoeft dan ook niet altijd voor een actief tripje worden gekozen, een feest is ook een goede optie. Trek je foutste outfit aan en zing mee op ‘Dromen zijn bedrog’ van Marco Borsato en dans met z’n allen de Macarena. Kies voor een leuke dj die 80’s en 90’s hits draait of ga een coverband boeken. Je bepaalt zelf welke liedjes de band zingt.

Een creatieve workshop

Zijn jouw collega’s erg creatief? Dan is het leuk om voor een creatieve workshop als bedrijfsuitje te kiezen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een dansworkshop of een swingende drum workshop. Naast de workshops is het ook leuk om een quiz te organiseren. Dit kan een algemene pubquiz zijn, maar ook een muziek- of popquiz. Zoek inspiratie voor de vragen op internet en kies een leuke prijs. Een quiz is toegankelijk voor iedereen en hoeft helemaal niet veel te kosten.