Om de teamgeest te versterken is Amsterdam de ideale locatie om een bedrijfsuitje te organiseren. De hoofdstad biedt een heleboel mogelijkheden om activiteiten te organiseren, dat kan zowel op het water, in de stad als in de natuur. Wij zetten de leukste mogelijkheden voor je op een rij.

Varen op de Amsterdamse grachten

Amsterdam staat bekend om zijn grachten en dat biedt een unieke kans om hier een origineel bedrijfsuitje te organiseren. Op het water kunnen je collega’s in groepen de strijd met elkaar aangaan, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een rustige rondvaart. Zo kun je met de groep genieten van prachtige grachtenpanden en het gezellige centrum. Veel bekende gebouwen zijn goed te zien vanaf het water, waaronder het Rijksmuseum, het Anne Frank huis en de Wallen. Een rondvaart is ook goed te combineren met een diner, een borrel of muziek.

Genieten in het Vondelpark

Het bruisende Amsterdam biedt ook verschillende mogelijkheden om een rustig bedrijfsuitje te organiseren. In het groene Vondelpark kun je met je collega’s heerlijk bijkomen tijdens een gezellige picknick of diner. In de lente en de zomer kun je tot laat in de avond genieten van een borrel. Als je een actiever uitje zoekt kun je natuurlijk ook voor een sportief uitje kiezen in het Vondelpark.

Spelletjes doen in het centrum

Het centrum van Amsterdam vormt door zijn pleinen en steegjes een ideale locatie om een spel te spelen. Laat je collega’s in teams tegen elkaar strijden in een puzzeltocht door de binnenstad. De smalle straten en het water bieden ook een mooie optie om een race te organiseren. Door alle gezellige bars en cafés zijn er een heleboel mogelijkheden om tussendoor even rustig bij te komen.

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam? VVC Adventure biedt in en rondom de hoofdstad een groot aantal activiteiten aan. Bekijk de website voor de mogelijkheden.