Als je een bedrijfsuitje gaat organiseren, dan wil je graag kijken of het mogelijk is om groepskorting te kunnen krijgen! Zo’n groepsuitje is immers al duur genoeg! In de meeste gevallen valt iets wel te regelen met het bedrijf waar je uiteindelijk je personeelsfeest of bedrijfsuitje organiseert. Desalniettemin zijn er ook bedrijven die daar geen boodschap aan hebben. Je zult bij hen dus op een andere manier moeten proberen om een groepskorting te kunnen krijgen. Groupon biedt hierin een fantastische uitkomst!

Hoe werkt Groupon?

Iedereen is wel bekend met het concept achter Groupon: kortingen op uitstapjes, uit eten, evenementen en meer. Hoe doen ze dit? Eigenlijk is het vrij eenvoudig: Groupon neemt een groot deel af van de tickets of reserveringen voor een evenement, concert of restaurant. Vervolgens is de aanbieder verzekerd van inkomsten. Groupon heeft de tickets natuurlijk met een korting gekocht en dit vertaalt zich weer in een korting voor de persoon die uiteindelijk de tickets koopt.

Groepskorting via Groupon

Mocht je groepskortingen willen, dan kun je dus overwegen om het met een Groupon te regelen. Ze bieden op de website niet groepskortingen aan, maar je kunt best contact met ze opnemen. Mogelijk kunnen zij wel iets regelen voor je bedrijfsuitje.

Service van Groupon

Groupon is niet voor niets een heel succesvol bedrijf. Niet alleen zijn hun aanbieden heel erg goed en kun je daarop heel veel besparen, maar ook is de service van Groupon erg goed. De Groupon klantenservice is ook heel erg goed. Je krijgt altijd wel iemand aan de lijn die je maar al te graag helpt met vragen of opmerkingen aangaande je korting.

Meerdere groupons

Op de website van Groupon vind je heel veel leuke bedrijfsuitjes! Je moet ze alleen wel goed uitzoeken aangezien de meeste uitjes voor één of twee personen zijn. Je kunt natuurlijk ook nog meerdere kaartjes kopen voor hetzelfde evenement/uitje.