Zoek je een origineel uitje voor jou en je collega’s? Het is vaak lastig om rekening te houden met alle wensen in een grote groep. Een sushi restaurant is daarom een goede optie: de menukaart is erg uitgebreid en iedereen kan zoveel eten als hij of zij wilt. Er zijn meer redenen waarom een sushi restaurant een ideaal bedrijfsuitje is.

Onbeperkt eten

Bijna elk sushi restaurant biedt een ‘all you can eat’ optie aan. Als je kiest voor deze optie kun je dus onbeperkt gerechten van het menu kiezen. Ideaal om met je collega’s te gaan doen, omdat de één vaak meer eet dan de ander. Ook kan je collega die helemaal gek is op toetjes zich de hele avond vermaken met desserts, terwijl je andere collega regelmatig bij de grill iets kan bestellen. Bij deze optie is het vaak goedkoper om op een doordeweekse dag te gaan.

Gezonde mogelijkheden

Ook voor je je collega die op dieet is biedt een sushi restaurant een heleboel mogelijkheden. Bij een Japans restaurant bestaat de menukaart vaak grotendeels uit verschillende soorten sushi, zoals Nigiri, Maki of Sashimi. De verse vis biedt ook deze collega’s goede en  gezonde opties. Ook bij de grill bestaat het assortiment vaak uit verse groentes, waardoor je collega die iets bewuster wil eten ook prima uit de voeten kan.

Ook voor de vleesliefhebber

Niet iedereen houdt van vis. Maar dat hoeft geen reden te zijn om een sushi restaurant te weren. De menukaart van een gemiddeld Japans restaurant bestaat niet alleen uit vis. Er is vaak ook een overvloed aan vleesgerechten te vinden: kip, varken en rund. Zo is er ook voor de vleeseter genoeg keuze om elke ronde weer een ander vleesgerecht te kiezen. Ook voor de vleesliefhebber is een sushi restaurant een prima optie.

Zoek je een sushi restaurant met een all you can eat mogelijkheid? In Almere en omgeving kun je terecht bij Restaurant Ida.