Veel collega’s worden na verloop van tijd vrienden. Dit komt doordat ze veel samenwerken en het goed kunnen vinden. Het wil natuurlijk niet zeggen dat alle collega’s dit gevoel kunnen onderschrijven of dat iedereen die samenwerkt als collega’s daadwerkelijk vrienden wordt, maar veel mensen worden dit wel. Dat is dan heel leuk voor hen. Om samen met hen er eens op uit te trekken is dan een erg goed idee. Je kunt bijvoorbeeld samen een lange reis maken. Met twee of meerdere collega’s in de grote vakantie een ver land aan doen is helemaal geen unicum tegenwoordig. Zeker niet als je bekijkt in hoeverre privé en zakelijk de laatste jaren door elkaar heen gelopen zijn. Maar hoe kom je aan het geld voor zo’n lange reis? We geven je hieronder een tip. Lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

Verkoop je caravan

Veel mensen gaan een aantal jaar naar de camping, vooral als de kinderen nog klein zijn. Dat is lekker overzichtelijk en dichtbij huis. Maar het kan zo zijn dat je er na een aantal jaren behoorlijk zat van bent. De kinderen zijn het huis uit en het is tijd voor iets nieuws. Het lijkt je leuk om met die collega eens op vakantie te gaan. Dat kan heel goed. Maar dus dat geld? Hoe zit het daarmee? Dit is natuurlijk op verschillende manieren bij elkaar te krijgen. Een daarvan is simpelweg je caravan die je niet meer gaat gebruiken te verkopen. Je caravan verkopen gaat heel gemakkelijk via caravanmakelaardij.nl 

Koop een camper

Wat je natuurlijk ook kunt doen is een camper kopen en dan samen in Australië of Amerika rondrijden. Toegegeven, het is wel een stuk intiemer zo’n camper. Misschien is het een minder aantrekkelijke optie dan allebei een hotelkamer in Indonesië of iets dergelijks. Maar dat is natuurlijk wat je helemaal zelf mag beslissen. 

Veel succes met de verkoop van je caravan en geniet van de reis, het uitje of een weekend weg met je favoriete collega’s.