Wil je tijdens een bedrijfsuitje toekomstige sterren spotten? Ga eens kijken in een striptent of boek een striptease. Nu verdienen de wereldsterren veel geld met een filmrol of een populair muzieknummer, maar vroeger gingen deze sterren uit de kleren om wat geld te verdienen.

Amber Rose

Het bekende model Amber Rose heeft in een interview toegegeven erg te hebben genoten van haar carrière als stripper. Ruim 7 jaar is ze onder de naam Paris actief geweest in het stripper wereldje.  had ze de tijd van haar leven. En dat ze die tijd toch een beetje mist steekt ze niet onder stoelen of banken.

Brad Pitt

Tijdens zijn studentenjaren schijnt de bekende acteur Bradd Pitt onderdeel te zijn geweest van een groep genaamd ‘de dansende beren’. Wanneer studentes van andere groepen 21 jaar waren geworden, werden ze getrakteerd op een striptease, aldus de vrienden uit zijn jaarclub.

Channing Tatum

Kwam Channing Tatum in zijn rol in Magic Mike heel natuurlijk over? Dat zou heel goed kunnen, de acteur heeft de nodige ervaring als stripper. Nadat hij was gestopt met zijn studie rolde Tatum al op zijn 19e de professionele stripper wereld in. Totdat hij gecast werd voor Hollywood.

Lady Gaga

Ook Lady Gaga heeft wel eens toegegeven als stripper op te hebben getreden, om wat bij te verdienen. Naakt is ze nooit gegaan, volgens de zangeres was burlesque dansen voldoende om het aandacht van het publiek vast te houden.

Chris Pratt

De acteur die schitterde in onder andere Jurrasic World en Parks and Recreation heeft in een interview wel eens aangegeven zich erg comfortabel te voelen als hij naakt is. Hij maakte daar dan ook gebruik door tijdens een verjaardagsfeestje uit de kleren te gaan. Een sollicitatie bij een stripclub liep vervolgens op niets uit, waardoor een professionele carrière als stripper uit bleef.

Wil je ook een keer een striptease geven? Bij Showtime Agency kun je terecht voor allerlei spannende workshops. Of boek tijdens je volgende bedrijfsuitje een striptease en misschien krijg je de volgende wereldster wel over de vloer.