De zomer van 2018 komt er weer aan en dat is te merken aan het weer. De afgelopen dagen hebben we in Nederland van volle zon en 26 graden kunnen genieten. Voor ons was dat een reden om het water op te gaan. Met een groep vrienden hebben we even rondgekeken op het internet en hebben we uiteindelijk een keuze gemaakt om via de website van amsterdam boat events een sloep te huren en een rondvaart door Amsterdam te maken. In dit blog leest u wat mijn ervaringen van deze boottocht!

Rondvaart van top tot teen verzorgd

Op de rondvaartboot ‘hoop op behoud’ hebben we bijna 3 uur van het lekkere weer genoten met een hapje en een drankje. Het was allemaal erg goed geregeld. Omdat we met 35 mensen waren, was dit voor ons de beste oplossing. Er was een privé-chef mee aan boord die voor ons heerlijke maaltijden maakte, het weer zat mee en de gezelligheid zat er goed in! Met genoeg keuze uit opstapplekken hebben we een plekje dichtbij het centraal station uitgekozen zodat dit voor iedereen makkelijk te bereiken was. Gelijk werden we voorzien van een hapje en een drankje en er was ruim voldoende plek voor iedereen.

Prijs van een rondvaart in Amsterdam

Wat de prijs betreft waren we per persoon voor 3 uur varen ongeveer 90 euro kwijt. Inclusief eten en drinken, een privé-chef en bemanning. Naar mijn mening helemaal top! Ik heb me niet heel erg verdiept in wat andere aanbieders vragen, maar ik kan me niet voorstellen dat het veel goedkoper kan worden.