Een bijzondere doorbraak vieren, laten weten dat je iemand waardeert, of gewoon zomaar.

Iedereen wordt blij van een relatiegeschenk van chocolade. Al helemaal als de chocolade een persoonlijke tekst of logo bevat! Voor elke gelegenheid zijn er relatiegeschenken. Je kunt je relatiegeschenk bij meerdere websites gemakkelijk personaliseren. Lees hier meer over in de volgende alinea’s!

Gratis stockfoto met affectie, afspraakje, box

Bonbons met logo

Niks is leuker dan een doosje Belgische bonbons met een logo naar keuze erop! De bonbons zijn niet alleen heerlijk om te eten, ze zijn ook nog eens enig om te zien. Bestaat jouw bedrijf bijvoorbeeld 15 jaar? Dan is het een leuk idee om het logo van jouw bedrijf op de bonbons te laten bedrukken. LogoChoc introduceerde bonbons met een logo in 1991. Toen was het voor het eerst uitgevonden om een smaakloze opdruk op chocolade te zetten. Ze gebruikte destijds voor het eerst cacaoboter om het logo te drukken op de bonbon. De boter proefde je niet, omdat het een ingrediënt van chocolade is. Momenteel is het mogelijk om de logobonbons te bedrukken met kleuren prints. De kleurstoffen bevatten geen smaakstoffen en zijn natuurlijk. Het is mogelijk om de bonbons met logo als losse bonbons te bestellen, maar ook als een relatiegeschenk. Zo kan het bijvoorbeeld leuk worden ingepakt of kun je ervoor kiezen om er een leuk kaartje bij toe te voegen! Ook is het een leuke manier van reclame maken. Je kunt dan bij bepaalde evenementen, of gewoon lekker bij de koffie, de chocolade uitdelen met natuurlijk het logo van jouw bedrijf erop.

Chocoladetabletten

Naast de bonbons zijn de chocoladetabletten superleuk om te geven als geschenk. De tabletten zijn grotere stukken chocolade en zijn dus vooral handig voor het bedrukken van woorden, of zelfs teksten. Relatiegeschenken worden altijd unieker en specialer als je gebruik maakt van persoonlijke zaken. Zo is een bepaalde datum of een belangrijke zin, erg leuk als opdruk voor de chocolade tablet! Hoe persoonlijker het cadeau, hoe leuker!