Met het bedrukken van zonnebrillen zet je jouw bedrijf of naam letterlijk in het zonnetje! Een goede zonnebril is altijd handig op een zonnige dag. Als je veel onderweg bent, of juist aan het water zit: een goede zonnebril is een verademing voor je ogen. Want al dat felle licht is gewoon niet goed voor je zicht. Een zonnebril is dan het perfecte cadeau. Zonnebrillen bedrukken is daarom een mooie manier om op een positieve manier een schijnwerper op je bedrijf te zetten.

Waarom zonnebrillen bedrukken de manier is om je bedrijfsnaam in het zonnetje te zetten

Waarom geef je eigenlijk een cadeau aan een klant of zakenrelatie, zoals een bedrukte zonnebril? Het is natuurlijk een blijk van waardering. Je wilt de ander iets geven wat handig is en stijlvol. Omdat je degene waardeert en zijn of haar stijl respecteert. Zonnebrillen bedrukken is dan de manier om voor een redelijke prijs een leuk cadeau uit te delen. Het is bovendien een opvallend cadeau. Zodra de zon schijnt blijft geen zonnebril verborgen, dus jouw naam ook niet.

Op een beurs of festival waar je deze bedrukte zonnebrillen ongetwijfeld snel kunt uitdelen zie je jouw naam overal verschijnen, zodra de zon gaat schijnen. Zonnebrillen laten bedrukken is ook eenvoudig te regelen. Je kunt online je bestelling plaatsen en je bestelling is vaak snel geleverd. Meestal binnen een week heb je de zonnebrillen met jouw logo bedrukt in huis!

Zonnebrillen bedrukken als catchy give-aways of juist zeer exclusief

Het grote voordeel van zonnebrillen bedrukken is dat je het in grote oplages kan bestellen voor een gering bedrag als in kleinere oplages in een meer exclusieve design uitvoering. Want je kunt het met een zonnebril bedrukken het zowel opvallend als subtiel aanpakken. Zo heb je zonnebrillen waar je op de pootjes een kleine tekst of logo kan afdrukken. Het wordt dan een subtiel maar duidelijk herkenbaar signatuur. Met een subtiel aanwezig logo aan de zijkant van je zonnebril bedrukken, kun je makkelijk een relatiegeschenk maken wat kwaliteit en exclusiviteit uitstraalt.

Ook de bedrukking van de glazen zelf behoort tot de mogelijkheden. Je logo is dan altijd te zien, wil iemand de zonnebrildrager recht in de ogen kijken. Degene die de bril draagt heeft overigens geen last van de opdruk. De glazen worden namelijk voorzien van een geperforeerde full colour sticker waar je makkelijk doorheen kijkt. Het is zo een mooie give-away waar je veel klanten blij mee maakt. Zo kun je bij het bedrukken van zonnebrillen kiezen uit diverse oplages en kwaliteitsklassen van budget tot premium kwaliteit.

Lees ook: