Als je als manager of eigenaar van een eigen bedrijf heb je bepaalde verantwoordelijkheden. Daar horen leuke en minder leuke dingen bij. Een bedrijfsuitje plannen is een van de leukere verantwoordelijkheden die je dan hebt. Het kan wel lastig zijn om een geschikt bedrijfsuitje te bedenken. Het hele team moet het immers naar zijn zin hebben, je zou bijvoorbeeld eens kunnen peilen wat het team van ik hou van Holland Amsterdam vindt.  

Escaperoom  

Een leuk idee voor een bedrijfsuitje in Amsterdam is een escaperoom. In een escaperoom word je gedwongen om samen te werken met je team. Onbewust doen de deelnemers tijdens het spelen dus aan een stukje teambuilding. Je moet er wel voor zorgen dat de escaperoom uitdagend genoeg is. Het is natuurlijk niet leuk als je binnen een paar minuten alweer buiten staat. Je kunt van te voren het best even bellen zodat je duidelijk hebt wat het niveau van de escaperoom is. Als je met een groot team van medewerkers bent kun je er ook voor kiezen om meerdere escape rooms te doen. Er zijn veel bedrijven die meerdere escape rooms aanbieden waardoor het dus goed mogelijk is om met een grote groep een escape room te doen. Eventueel blijft een van de teams samen wachten met een drankje totdat de anderen klaar zijn. 

Barbeque 

Het is natuurlijk altijd leuk om voor het hele bedrijf een barbeque te organiseren. Dit kun je wel het best in de zomer doen aangezien een barbeque niet zo leuk is in de regen. Het is belangrijk dat je er ook rekening mee houdt dat er misschien mensen vegetariër of veganist zijn. Voor deze mensen moet er natuurlijk ook iets geregeld worden om te eten. Je kunt dit ook allemaal uitbesteden aan een cateringbedrijf. Zo’n cateringbedrijf komt dan meestal met één of twee grote barbeques zodat iedereen genoeg te eten zal krijgen.