Er zijn tal van dingen die je kunt doen om je vrijgezellenfeest voor vrouwen superleuk te maken. We gaan in deze blog een aantal voorbeelden aan je geven, zodat je inspiratie op kunt doen. Wanneer je een vrijgezellenfeest organiseert kan het in de weken in de aanloop naar het feest toe (veel organiseren) een stresserige bedoening zijn. Een beetje inspiratie kan dan helpen. Kijk snel met ons mee en laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar het leukste wat je kunt doen en maak je keuze. Let the goodtimes roll!

Leuke activiteiten

Een geslaagde activiteit verzinnen is lastig, want je wilt niet iets kiezen waar de aanstaande bruid echt niets aan vindt. Daarom een aantal tips die sowieso leuk zijn om te doen:

Bijlgooien

Zin om eens lekker de frustratie van je af te gooien. Na een week werken is het heerlijk om op zaterdagavond even lekker los te gaan. Weet jij hem in de roos te raken? Van een afstand met skill en souplesse de bijl welhaast dwars door de mikschijf gooien. Als je daar niet ontspannen van raakt?

Voetbal met een randje

Speciaal voor vrouwen is er voetbal met een randje. Natuurlijk kunnen mannen dit ook prima doen, maar die doen hier even niet mee. Een potje voetbal doen wanneer je ingepakt zit in een doorzichtig kussen, lijkt een beetje op een vissenkom.

Workshop

Veel vrouwen houden van cocktails en ze zelf maken is natuurlijk het allerleukst. Daarom raden we je aan om voor een cocktail workshop te kiezen. Dat kan overigens gewoon bij iemand thuis gedaan worden. Andere workshops die heel leuk zijn:

  • Cupcake workshop
  • High tea workshop

Outdoor lasergame

Het idee dat vrouwen geen stoere dingen mogen doen, is natuurlijk hopeloos gedateerd. Daarom kun je heel prima een outdoor lasergame doen. Erg spannend en je moet daadwerkelijk de nodige skills hebben. Eindelijk de kans om wraak te nemen op die vervelende vriendin van je.

Borrel

De meest simpele dingen zijn vaak het leukst, daarom mag de borrel niet ontbreken. Natuurlijk is het goed om ook een beetje te dansen bij de borrel, want dat is goed voor de verbranding van calorieën. Simpel en lekker: that´s the right way to go!

Meer ontdekken?

Laat je inspireren door de verschillende blogs op onze site. Leuke dingen doen en samen ervaringen op doen, dat is wat telt.