Wij brengen in Nederland de Oosterse keuken. Komt het je bekend voor? Merken als Conimex en Go-Tan slaan je ermee om de oren. Beide merken staan natuurlijk bekend om hun Oosterse producten die in vrijwel elke supermarkt te verkrijgen zijn en ook vanwege de grote populariteit van backpacken in Azië zien we een toenemende vraag naar Oosterse gerechten. Maar er is natuurlijk niets zo lekker als eten bij de echte Thai, daarom in dit artikel: de beste Thaise restaurants aan het Leidseplein in Amsterdam. Leuk om met je collega’s te gaan eten!

1.      Royal Thai Restaurant

Onze nummer 1 is Royal Thai Restaurant. Hier beleef je de authentieke Thaise keuken in een unieke sfeer die wordt gecreëerd met Boeddha beelden en Oosterse muziek. Zin in een snelle hap? Afhalen is ook mogelijk!

2.      Sawaddee Ka

Ook bij dit restaurant is het lekker tafelen. Onze favorieten zijn de groene curry en de overheerlijke rijstgerechten met vis. Smullen maar!

3.      Leeuw Thai

Hier eet je heerlijke Thaise Streetfood waar sommige gerechten zelfs worden geserveerd op een bananenblad. Hoe authentiek wil je het hebben? Het is een hippe plek waar je goed betaalbaar kunt eten. Veel gerechten zijn ook zo groot dat ze geschikt zijn voor 2 personen: delen maar!

4.      Billy Thais Restaurant

Schuif aan tafel en je waant je echt in Thailand. Naast de lekkerste hoofdgerechten vind je op de kaart ook vele heerlijke Thaise hapjes en drankjes.

5.      Mai Thai

Nog een goed betaalbaar Thais restaurant is Mai Thai. Als je door de straat loopt ga je er gemakkelijk voorbij, want dit restaurant is gevestigd in een klein pand. Het is kleinschalig en de tafels staan bijna tegen elkaar aan, maar dat neemt niet weg dat je hier heerlijk kunt eten. Het personeel is zeer vriendelijk en het eten erg lekker.

Hulp nodig bij je keuze?

Heerlijk Thais eten bij een van deze restaurants is de perfecte manier om een bedrijfsuitje te beginnen. Combineer het met een activiteit in de buurt van het Leidseplein en je hebt een topavond. Op zoek naar een geschikte parkeerplek? Ga dan naar parkeergarage Overtoom. Hier parkeer je veel voordeliger dan in de andere parkeergarages in de omgeving van het Leidseplein.